Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της ημέρας

Η αγωνιστική δράση των Ολυμπιακών Αγώνων συνεχίζεται. Η μεγάλη μάχη της Εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών με αντίπαλο την Ουγγαρία (09.30, ΕΡΤ3) για μια θέση στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο ανδρών, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, κατά την 15η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Στο Σαπόρο στα 20 χλμ βάδην γυναικών θα συμμετέχουν οι Παναγιώτα Τσινοπούλου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Κυριακή Φιλτισάκου, στο πλαίσιο της 8ης ημέρας των αγώνων στίβου. Μάλιστα, με τις συμμετοχές αυτές ολοκληρώνεται και η ελληνική παρουσία στα αγωνίσματα στίβου στο Τόκιο.

Ο τελικός στα 20 χιλιόμετρα βάδην γυναικών θα αρχίσει στις 10.30 ώρα Ελλάδας και οι τρεις αθλήτριές μας θα κληθούν να κάνουν το καλύτερο και αν μπορούν να βελτιώσουν τα ατομικά του ρεκόρ. Στον τελικό μετέχουν συνολικά 58 αθλήτριες. Ντρισμπιώτη και Τσινοπούλου θα συμμετάσχουν σε Ολυμπιακούς για δεύτερη φορά μετά το 2016 στο Ρίο, ενώ η νεαρή (μόλις 21 ετών) Φιλτισάκου θα κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση.

Δείτε τις σημερινές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 6 Αυγούστου

ΠΟΛΟ

Ελλάδα-Ουγγαρία (προημιτελικός, 09.30)

ΣΤΙΒΟΣ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (20 χλμ Βάδην, τελικός, 10.30) Παναγιώτα Τσινοπούλου (20χλμ Βάδην, τελικός, 10.30) Κυριακή Φιλτισάκου (20χλμ Βάδην, τελικός, 10.30)

Σχετικά